En hurtig og kompetent rådgiver

BlueKolding er en monopolvirksomhed med cirka 100.000 kunder og et utal af samarbejdspartnere og leverandører. Med hjælp fra Kasper Hundebøl Hamann har virksomheden flyttet en betydelig del af sin kommunikation med omverdenen over på sociale medier.

BlueKolding er Kolding Kommunes miljø-, energi- og klimaselskab. En monopolvirksomhed, der renser spildevandet fra knapt 100.000 indbyggere og tusindvis af virksomheder i kommunen. Men BlueKolding gør meget mere end det. Virksomheden leder konstant efter nye metoder til at udnytte ressourcerne i spildevandet, blandt andet til at producere el og varme, og det er også BlueKolding, der, i samarbejde med Kolding Kommune, arbejder for at klimatilpasse Kolding, så stigende regnmængder og vandstande ikke ødelægger huse, haver, veje og andre fælles værdier.

BlueKolding bruger Facebook til at kommunikere med kunderne og LinkedIn til at tiltrække og kommunikere med samarbejdspartnere, leverandører og potentielle medarbejdere. Kasper Hundebøl Hamann har hjulpet med at lægge strategien for BlueKoldings tilstedeværelse på sociale medier, og han har undervist virksomhedens medarbejdere i at få det optimale ud af LinkedIn.

“Udover sin omfattende og altid opdaterede viden om professionel brug af både Facebook og LinkedIn bidrager Kasper med struktur og vedholdenhed. Han hjælper os ikke bare i gang, men han holder os også til ilden, hvilket kan være noget af en udfordring i en travl hverdag,” siger kommunikationsleder hos BlueKolding, Tue Knudsen.

Kasper Hundebøl Hamann fungerer også løbende som rådgiver og sparringspartner for BlueKolding, og så er han den ekstra ressource, som ikke mindst kommunikationslederen kan trække på, når det hele brænder lidt på.

“Det betyder virkelig meget at have en livline som Kasper. Uanset om man står med en konkret, teknisk udfordring eller et godt råd til, hvordan man får sit budskab ud over rampen, så er Kasper altid klar til at hjælpe. Han reagerer hurtigt og rådgiver altid kompetent,” siger Tue Knudsen.

Tue Knudsen, Kommunikationsleder, BlueKolding