Vi har fået meget konkret viden ud af vores LinkedIn-kursus

En del ledere og medarbejdere ved SE koncernen har været på kursus hos Kasper Hundebøl Hamann for at styrke virksomhedens tilstedeværelse på LinkedIn.

Medarbejderne er enhver virksomheds vigtigste ressource, og i SE har man arbejdet aktivt for at styrke medarbejderne som digitale ambassadører for virksomheden.

Vi har haft en del ledere og medarbejdere på LinkedIn-kursus ved Kasper Hundebøl Hamann. Han har afholdt nogle meget hands-on workshops for os, hvor vi har forbedret vores personlige profiler og arbejdet med at styrke SE’s brand, fortæller Marlene Tranberg Jensen, der er HR-konsulent i SE.

De forskellige workshops er foregået både i Esbjerg og Aarhus, og tilbagemeldingerne fra medarbejderne har været positive.

– Det har været en god oplevelse med konkret og vedkommende indhold, og så var der også tid til, at man kunne arbejde på sin egen profil undervejs på workshoppen med støtte fra Kasper, fortæller Marlene Tranberg Jensen.

HR-konsulenten er godt tilfreds med effekten af de afholdte workshops, for det samlede indtryk af SE og dens medarbejdere på LinkedIn er blevet styrket og mere professionelt.

Marlene Tranberg Jensen – HR Konsulent, SE