Content Marketing Plan 2019

Hvis du ikke ved, hvor du er på vej hen, kan det være ligegyldigt hvad vej du går

Det er vigtigt, at du planlægger virksomhedens indhold frem i tiden. En god tommerfingerregel er, at du planlægger det kommende kvartal. Mulighederne og mediebilledet kan hurtigt ændre sig, så de “gamle” dage med 12 måneders planlægning eksisterer, set med mine øjne, ikke længere.

Her kan du downloade mit eksempel på en online content marketing plan for 2019. Du må bruge den og ændre den helt som du har lyst, men smid gerne en besked, hvis du har glæde af den – eller endnu bedre: den del med dit netværk.

Hvad skal du have styr på inden du laver indhold?

Kort sagt – din strategi. Eller som jeg siger her i Vestjylland – din plan. Du kan få min vinkel på en Facebook plan eller LinkedIn virksomhedskøreplan.

Hvordan planlægger man indhold i 2019?

Jeg har lavet et blog indlæg om planlægning af indhold for 2019. Det kræver, at du opretter en gratis profil for at læse hele artiklen.

I tvivl om hvordan du arbejder med de forskellige sociale medier?

Se mine gode råd om LinkedIn eller mine gode råd om Facebook

Brug for mere viden?

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til skabelonen, eller kontakte mig og få et godt råd om dine sociale medier. Jeg drikker også gerne en kop af din kaffe og holder et møde med dig.

Kasper Hundebøl Hamann
Mobil: +45 29 92 80 29
Mail: kasper@hamann.dk
Netværk: Linkedin
Facebook: Hundebøl Hamann Aps

Vil du med på kursus?

Har du brug for et kursus i noget af ovenstående så tilbyder jeg virksomhedstilpassede kurser – eller du kan deltage på et af mine åbne kurser.

Du finder de aktuelle linkedin og facebook kurser her