Facebook annoncering

Få hjælp til din Facebook og Instagram annoncering, eller lær hvordan du selv kan annoncere via Facebook Annonceadministrator på både Instagram og Facebook. Book 30 min gratis sparring

Hver dag hjælper jeg virksomhedsejere og marketingansvarlige med at skabe flere penge på bundlinjen.

Lidt nørdet sagt skaber jeg større ROAS (Return On Ad Spend) i deres webshop eller fysiske butik med Facebook annoncering. På godt jysk betyder det, at du får pengene igen flere gange, når du vælger den rigtige samarbejdspartner til din Facebook annoncering.

Bedre bundlinje med annoncering

Uanset om du driver en B2C eller B2B virksomhed, så er det min påstand at Facebook Ads kan flytte din forretning i den rigtige retning. Der er mange forskellige placeringer, og det er vigtigt at få udarbejdet den rette strategi for din annonceindsats på både Facebook og Instagram.
På B2B delen er det min erfaring at den rette kombi af LinkedIn Ads og Facebook Ads kan flytte dine kunder fra iskolde til varme potentielle leads, som du “bare” skal lukke :-)

Du kan naturligvis hyre mig og få hjælp til annoncering på timebasis, klippekort eller med en fast månedlig aftale. Det koster ikke noget at spørge, så kontakt mig endelig og få et helt uforpligtende bud på, hvordan jeg kan vækste din virksomhed med annoncering på Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Vil du gerne lære at køre dine egne Facebook annoncer?

Jeg laver ofte 1:1 sparring og hjælper marketingfolk eller virksomhedsejere med at klæde dem på til selv at sidde med deres Facebook annoncer. Ofte vælger kunderne at have mig med på sidelinjen, da mulighederne udvikler sig konstant.

Du er også meget velkommen i min Facebook gruppe med mere end 300 brugere. Her er der videoer, skabeloner, guider og du selv kan lære det step by step.

Jeg samarbejder også med forskellige udbydere af kurser og holder også engang imellem målrettede kurser i Facebook annoncering i mine lokaler i Esbjerg. Du kan naturligvis altid selv vælge at samle en flok deltagere, så skræddersyer jeg gerne et kursus der passer præcist til jeres niveau og ønsker.

Hvad siger mine kunderne?

Se et par udvalgte cases

Hvordan arbejder jeg med Facebook annoncering?

En længere intro til hvad Facebook annoncering er for en størrelse, hvordan det virker og ikke mindst hvordan jeg arbejder med den målrettede effekt af annoncering