Foredrag og kurser i sociale medier

Mangler du en foredragsholder til at fortælle om sociale medier?

Jeg afholder foredrag og workshops om både Facebook strategi og Facebook annoncering. Jeg holder også LinkedIn kurser om LinkedIn virksomhedsprofiler, den personlige LinkedIn profil og om annoncering på LinkedIn.

Jeg holder også kortere inspiration oplæg om online markedsføring og sociale medier. Mit fokus er typisk på, hvordan man som virksomhed kan gøre sig selv mere synlig, troværdig og dermed skabe større bundlinje med målrettet trafik til sit website eller webshop.

Det gør jeg fordi jeg brænder for mulighederne i netværk. Både de sociale og de fysiske. Jeg vil gerne have andre til at se lyset. Mine kursister siger, jeg forklarer det på godt jysk og på et niveau, hvor alle kan være med – uden brug af smarte buzz words.

Du kan se min video, hvor jeg fortæller lidt mere + høre hvad et par af deltagerne siger fra en LinkedIn Hands on workshop.

Book et skræddersyet kursus i Facebook eller LinkedIn?

Har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan sammensætte et kursus til din virksomhed, så det bliver relevant for alle deltagerne?

Kontakt mig, og lad os få en snak om jeres behov.

Vil du hellere netværke og på kursus med andre?

Jeg har ofte også åbne kurser i både strategi og annoncering på Facebook eller LinkedIn. Se aktuelle Facebook og LinkedIn kurser

Hvad siger kunderne?

Jeg evaluerer de fleste af mine skræddersyede LinkedIn og Facebook foredrag og workshops.  Det gør, at du får et reelt billede af, hvordan jeg er som foredragsholder.

speacerscore evaluering

Screenshot fra evalueringer pr. 1. marts 2018

Du kan læse kommentarer fra kursisterne på http://speakerscore.com/kasper.hundebl.hamann