Udnyt dit marketingbudget bedre

Føler du nogen gange, at det er svært at have det digitale overblik?

Kunne du tænke dig, at uddelegere opgaverne med at markedsføre din virksomhed og tiltrække nye potentielle kunder? Eller er du bare ved at drukne i opgaver? Måske er der ikke ressourcer til, at du skal have en fuldtids marketingchef. Det er her hvor jeg kommer ind i billedet.

Sparring og overblik hver måned fra 3.500 kr.

Laver du en månedsaftale med mig på min. 4 timer pr. måned (der klippes pr. påbegyndt kvarter), så hjælper jeg dig med din digitale tilstedeværelse. Alt fra sparring omkring strategi, eksekvering og implementering af din online markedsføring og tilstedeværelse på de sociale medier. Helt lavpraktisk, kan jeg også hjælpe med lave konkrete opslag på dine sociale medier.

Sammen definerer vi din retning, dit mål og opsætter målepunkter vi kan styre efter. Det kan du læse mere om lidt længere nede i teksten.

Du kan vælge den pakke der virker bedst for dig og din virksomhed. Pakkerne kan justeres, så indholdet jeg arbejder med giver mening for din virksomhed. Du har 6 måneders binding og kan herefter opsige aftalen med 30 dages varsel.

16 klip

4 timer pr. måned

Facebook

Instagram

LinkedIn

AnNoncering

3.500 DKK

pr. måned

32 klip

8 timer pr. måned

Facebook

Instagram

LinkedIn

Annoncering

Google analytics

Kvartalvis rapportering6.400 DKK

Pr. måned

48 klip

12 timer pr. måned

Facebook

Instagram

LinkedIn

Annoncering

Google Analytics

Månedlig rapportering

SEO Rangering (50 keywords)

Strategisk sparring

8.800 DKK

Pr. måned

Mere tid til vigtigere opgaver

Helt praktisk, så giver min hjælp dig tid til, at du kan koncentrere om de opgaver du er bedst til. Så sørger jeg for alt fra:

 • Opsætning og drift af Google Adwords kampagner
 • LinkedIn Annoncering
 • Facebook Annoncering
 • Instagram Annoncering
 • Køreplan og konkrete opdateringer på dine sociale medier
 • Sparring og basis søgemaskineoptimering af dine tekster
 • Overvågning af dine placeringer på Google
 • Heatmaps med dine kunder adfærd på hjemmesiden
 • Overblik via Google Analytics

Jeg har en dyb teknisk indsigt, som betyder at jeg let kan sætte mig ind i nye platforme. Mine kunder siger, at jeg gør det tekniske let forståeligt for dem. Jeg er jo vestjyde, og tingene behøver ikke blive gjort mere kompliceret end højest nødvendigt.

Det er en god idé, fordi?

 • Du får ro i maven, når jeg holder øje
 • Du får hver måned en “nede på jorden” gennemgang af dine målepunkter
 • Du kan altid ringe og få sparring
 • Du undgår at fastansætte en medarbejder
 • Du kan altid skrue op for timerne
 • Jeg har kunder fra mange forskellige brancher – og derfor har jeg altid en bred opdateret viden

Mål og få mere af det, som fungerer

Udfordringen med markedsføringen er, at det før har været svært at måle på hvilken del af din markedsføring der virker. I dag er ressourcerne typisk knappe og derfor er det endnu vigtigere at måle og evaluere på de indsatser, man igangsætter, for at vide hvad der giver værdi for dine kunder og dig. Det er den værdi, jeg hjælper dig med at måle på, og gøre mere effektiv.

Der er naturligvis mange parametre at måle succes på, og jeg hjælper dig med at definere målepunkterne. Om du måler på de kontakter der ringer til dig, tilmelder sig dit nyhedsbrev, udfylder din kontaktformular eller køber direkte i din webshop er for mig mindre afgørende. Min tilgang er, at får du al din trafik ledt forbi dit website – så kan du (med min hjælp) måle på hvad der virker – og så kan du gøre endnu mere, af det der virker, og dermed få mere værdi for dine marketingkroner.

Lav en aftale med mig

Jeg ved nemlig, at det kræver meget tid at holde sig opdateret på de digitale indsatser, der giver mest værdi og tiltrækker de mest relevante besøgende til websitet. Samtidig er man nødt til at prioritere sine indsatster og tid.

Jeg har arbejdet i mere end 17 år med digital tilstedeværelse. Jeg lever af at være opdateret og vide, hvad der virker.

Det jeg ikke ved, ved mit netværk

Det betyder, at jeg altid bringer netop de kompetencer i spil, der er brug for. Uanset om det er video til et opslag på Facebook, laves lækker grafik, eller en god tekst, så kan jeg til enhver tid trække en specialist ind i projektet, selvfølgelig til den rigtige pris. Så kan du koncentrere dig om kunderne og følge op på de nye leads, som den digitale tilstedeværelse har givet.

Kontakt mig helt uforpligtende.

Vil du skabe støre synlighed og målbar effekt på de sociale medier? Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe, hvor vi kan få en dialog om hvad der kunne virke bedst for dine kunder, din virksomhed og dig, når vi taler sociale medier og online markedsføring.

hamannKasper Hundebøl Hamann
Matrosvænget 259
6710 Esbjerg V.

Mail: kasper@hhmn.dk
Tlf: 29 92 80 29
Connect på LinkedIn.

 

Del gerne, hvis du synes det er relevant for dit netværk
Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook