Kontakt Kasper Hundebøl Hamann

Siden år 2000 har jeg hjulpet mine kunder med, at finde vej i den digitale jungle. Her kan du læse lidt om min baggrund.

Jeg kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed, med at komme videre og skabe synlighed og målbar effekt på de sociale medier. Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at komme i gang med en struktureret indsats for virksomhedens sociale medier. Du kan læse lidt om hvad mine kunder siger om at samarbejde med mig.

Lad os tage et kaffemøde

Uanset om din virksomhed har brug for et indspark til at komme videre – eller konkret brug for hjælp til fx. annoncering på LinkedIn eller Facebook – så lad os starte med en god kop kaffe.

Det første møde er naturligvis både gratis og helt uforpligtende. Tøv ikke med at kontakte mig.

Kontaktinfo for Hundebøl Hamann ApS

Kasper Hundebøl Hamann
Stenhuggervej 7A
6710 Esbjerg V.

Mail: kasper@hamann.dk
Tlf: 29 92 80 29

Vil du inspireres og se min nyeste viden? Så følg mig på LinkedIn eller Facebook.

Top