Kontakt Kasper Hundebøl Hamann

Siden 2014 har jeg hjulpet mine kunder i Hundebøl Hamann ApS med, at blive mere målrettede og få effekt for deres annoncekroner.

Jeg startede min karriere helt tilbage i 2000, så jeg er det man på reklamebureausprog kalder for senior rådigver. Jeg har både den teoretiske og den praktiske erfaring. Du kan læse lidt om min historie og baggrund for at rådgive

Jeg kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed, med at komme videre og skabe synlighed og målbar effekt på de sociale medier. Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at komme i gang med en struktureret indsats for virksomhedens sociale medier. Du kan læse lidt om hvad mine kunder siger om at samarbejde med mig.

Book et helt uforpligtende kaffemøde

Uanset om din virksomhed har brug for et indspark til at komme videre – eller konkret brug for hjælp til fx. annoncering på LinkedIn, Facebook eller Instagram, så skal kemien passe sammen. Det hele starter med en snak og en god kop kaffe. Enten hos jer eller på kontoret i Esbjerg.

Det første møde er naturligvis både gratis og helt uforpligtende. Tøv ikke med at kontakte mig.

Kontaktinfo for Hundebøl Hamann ApS

Kasper Hundebøl Hamann
Stenhuggervej 7A
6710 Esbjerg V.

Mail: kasper@hamann.dk
Tlf: 29 92 80 29

Vil du inspireres og se min nyeste viden? Så connect gerne med mig på LinkedIn

Vil du vide mere om historien bag?

Kasper Hamann ved computeren

Kasper Hundebøl Hamann

Du kan læse mere om min historie og baggrund for at arbejde med sociale medier