Facebook strategi – kom igang med Facebook

Strategi kurset afholdes næste gang i foråret 2020 fra 8:30 - 13:30. Pris: 1.495 kr. ex. moms.

Dette Facebook Strategi kursus er målrettet dig, som enten lige har oprettet en Facebook side eller som har brug for løfte din sides effekt.

Kurset gennemgår step by step Facebook strategi køreplanen som du naturligvis kan downloade og kigge igennem inden kurset. Planen sendes også når du tilmelder dig kurset + udleveres som print på kurset.

Hvorfor skal du deltage?

Du skal deltage på strategikurset, hvis du ønsker at kickstarte og komme i gang med en målrettet og struktureret Facebook indsats.

Hvad lærer du på kurset?

Du kommer helt konkret til at arbejde med dit mål med at være på Facebook. Samtidig dykker vi ned i at definere, hvem din kernemålgruppe er. Jo bedre du har defineret din målgruppe – des lettere kan du målrette både dine opslag, annoncer og dine budskaber til de potentielle kunder du gerne vil have i din forretning.

Vi dykker ned I, hvad der er relevant for din virksomhed at måle Facebook indsatsten på – således at du hver måned kan evaluere jeres Facebook indsats og justere efterhånden som du bliver endnu klogere på din målgruppe. Vi kigger kort på, hvordan du kan måle både organiske opslag og annoncer direkte på Facebook. Vi kigger også lidt på, hvordan du kan måle på din virksomheds samlede digitale indsats med fx. Google Analytics.

Du kommer til at arbejde med de andre kursister i små grupper, når vi ud fra din virksomheds overordnede mål skal kigge på, hvilket indhold der giver mening for din virksomhed at poste og køre annoncering på.

Hvem kan deltage i kurset?

Alle der har – eller påtænker at starte en Facebook virksomhedsside op.

Dette er en workshop hvor vi arbejder med strategien og ikke lavpraktisk med din Facebook side. Ønsker du konkrete værktøjer til at arbejde med din annoncering – så er fortsættelsen til dette enten grundkurset i Facebook annoncering eller Facebook annoncering for øvede

Hvordan foregår det?

Underviseren gennemgår Facebook strategiplanen og alle deltagere byder ind og arbejder med deres egen virksomheds indsats. Der er naturligvis sparring fra underviseren undervejs og mens der arbejdes i mindre grupper omkring indhold.

Det hele forklares på godt vestjysk. Helt nede på jorden og uden du behøver have kendskab til marketing fagtermer.

Agenda for workshoppen

  • Velkomst og morgenmad
  • Virksomhedens mål med at være på Facebook
  • Målepunkter for virksomhedens Facebook indsats
  • Definition af din virksomheds kernemålgruppe(r)
  • Gruppearbejde: Indhold (hvor ofte, hvilket indhold, annoncering, hvor finder vi indhold)
  • – Kort frokost pause –
  • Gruppearbejde: Content plan – planlægning af virksomhedens indhold
  • Ansvarsområder i forbindelse med Facebook indsatsen
  • Opsummering, evaluering og tak for i dag

Mød din underviser

Kasper arbejder både strategisk og helt lavpraktisk med Facebook for en række kunder i eget firma Hundebøl Hamann ApS. Kasper er en erfaren underviser, der siden 2014 har undervist en lang række danske virksomheder. Kasper Hundebøl Hamann har gennem de sidste 19 år arbejdet med digital tilstedeværelse og ved hvad der skaber synlighed og målbar effekt!

Hvad siger tidligere deltagere?

Se hvad tidligere deltagere udtaler om Kasper Hundebøl Hamanns Linkedin og Facebook kurser

Detaljer

Hvad koster det?

Prisen er 1.495 kr. ex. moms. inkl. morgenmad, frokost og kaffe/the.

Hvornår afholdes kurset?

Facebook strategikurset afholdes følgende datoer:

Foråret 2020 fra 8.30 – 13.30

Hvor skal vi være?

hos Hundebøl Hamann ApS

Stenhuggervej 7A

6710 Esbjerg V.

Gratis parkering lige uden for bygningen.

Tilmeldingsfrist

8 dage før kursusstart

Hvorfor skal du skynde dig?

Pladsen er begrænset til 8 deltagere pr. kursus, så alle kommer herfra med en god oplevelse og der er tid til at du som kursist får sparring fra underviseren. Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, hvis der er en uge inden arrangementet er under 4 deltagere.

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt Kasper Hundebøl Hamann

Mobil: +45 29 92 80 29

Mail: kasper@hamann.dk

Cvr.: 36089474