Kursus: Facebook annoncering for øvede, Aarhus

Kurset afholdes den 19. september 2019 fra 12:00 - 17:00. Pris: 1.195 dkk ex. moms.

Dette kursus i Facebook annoncering foregår i Hasselager ved Aarhus og er målrettet dig, som allerede annoncerer på Facebook og vil mere i dybden med fx. Retargeting, skalering af kampagner

Der er tale om et kursus, hvor du, med underviserens hjælp, prøver kræfter med de mere avancerede muligheder i kampagneadministratoren.

Hvorfor skal du deltage?

Du skal deltage på kurset, hvis du ønsker, at komme videre med din annonceringsindsats på Facebook og målrette dine opslag til dit websites besøgende, lære om en strategisk tilgang til annoncering og hvordan du rammer de “varme” kunder der allerede har interageret med dig + vi dykker ned i, hvordan du opsætter “custom conversions” og optimerer dine kampagner mod denne del.

Det er en fordel hvis du allerede inden kurset har en landingsside, hvor du sender de potentielle kunder hen. Det kan være signups til nyhedsbrev, kontaktside, leadopsamling, en webshop eller tilsvarende. Vi taler både om B2B og B2C muligheder. Se eksempel på min landingside

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer hvordan du definerer og opsætter relevante målgrupper i annonceadministratoren på Facebook. Vi kigger på de tre typer af målgrupper:
1. Gemte
2. Brugerdefinerede
3. Look-A-Likes
(Vigtigt! Denne del kræver at du allerede har opsat en Facebook Pixel – opsætning er ikke en del af kurset – se Facebook egen Pixel guide)

Du kommer som kursist selv til at arbejde med opsætningen af en kampagne målrettet de “varme” potentielle kunder.

Du får naturligvis input fra underviseren til, hvordan du kan opbygge en kampagne i flere steps og skabe sammenhæng i din annoncering

Agenda for kurset

12:00 – 12:15 Sandwich og præsentation af deltagere
12:15 – 13:00 Gemte, Brugerdefinerede og Look-a-like målgrupper og muligheder
13:00 – 14:00 Strategi for en kampagne med video, konvertering på en landingside + evaluering (Step by step eksempel)
14:00 – 14:30 Custom Conversions og optimering
14:30 – 15:00 Dynamiske Produktannoncer (Kun hvis der deltager webshops)*
15:00 – 16:20 Hands on – arbejde med egne annoncer og annoncestrategier
16:20 – 16:50 Skalering af kampagner
16:50 – 17:00 Opsummering, evaluering og tak for i dag

* Der tages forbehold for justeringer af agendaen, afhængigt at deltagernes ønsker og behov. Deltager der ikke webshopannoncører på kurset kigger vi på forskellige varianter af indhold og budskaber

Hvem kan deltage i kurset?

Alle der har en kørende Facebookside, en Facebook Annoncekonto og en pixel implementeret på sitet. Det anbefales at du som minimum har prøvet at oprette en eller flere kampagner tidligere. Har du ikke prøvet før anbefales det grundlæggende Facebook annoncekursus.

Hvordan foregår det?

På kurset kigger vi helt lavpraktisk på, hvordan man arbejder med de forskellige områder af Facebooks annonceadministrator, hvor der er mulighed for både at målrette annoncer til de mere end 15 forskellige placeringer på bl.a. Facebook og Instagram.

Kurset er “hands on” – dvs. Kasper guider dig i, hvordan du gør LIVE i Facebooks annonceadministrator, mens du selv arbejder videre med din virksomheds annoncekonto.

Det hele forklares på godt jysk. Helt nede på jorden og uden du behøver have kendskab til marketing fagtermer.

Prisen er 1.195 DKK ex. Moms, inkl. sandwich, kaffe/vand.

Tilmeld dig kurset

Lukket for tilmelding

Mød din underviser

Kasper arbejder både strategisk og helt lavpraktisk med Facebook, Linkedin og Instagram for en række kunder i eget firma Hundebøl Hamann ApS. Kasper er en erfaren underviser, der de sidste 5 år har undervist en lang række danske virksomheder. Kasper Hundebøl Hamann har siden år 2000 år arbejdet med digital tilstedeværelse og ved hvad der skaber synlighed og målbar effekt!

Hvad siger tidligere kursister?

Se hvad tidligere deltagere udtaler om Kasper Hundebøl Hamanns kurser

Detaljer og vigtige info

Hvad koster det?

Prisen er 1.195 DKK ex. moms. inkl. sandwich, kaffe/vand.

Hvornår afholdes annoncekurset?

Kurset afholdes den 19. september 2019 fra 12:00 – 17:00. Pris: 1.195 dkk ex. moms.

Hvor skal vi være?

hos Aarhus Hostel

Beringvej 1
8361 Hasselager

Mulighed for gratis parkering lige uden for bygningen.

Tilmeldingsfrist

Senest 10 dage før kursusstart

Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, hvis der 8 dage inden kurset er under 8 deltagere. Max 20 deltagere på kurset. Det er først til mølle.

Husk

Du skal som deltager medbringe en PC eller Mac, så du kan arbejde med din Facebook side undervejs. Det anbefales at have browseren Chrome installeret, da det virker bedst i annonceadministratoren. Det er et krav, at du som minimum har basis opsætning af Facebook pixel. Se evt. Facebooks egen pixel guide.  Driver du en webshop, vil det også være en fordel, hvis du har opsat et produktkatalog og implementeret Facebook Pixelens standard events (AddToCart, Purchase og ViewContent)

Det er også vigtigt, at du medbringer firmaets logo, evt. video, grafik og billeder du tænker kan bruges til annoncering. Som udgangspunkt anbefales det, at alt materiale kører med en opløsning på minimum 1080 x 1080 og evt. til det helt nye 4:5 videoformat (1080 x 1350 px)
Det er et krav for din deltagelse på kurset, at du har en virksomhedsside oprettet, som er live på Facebook. Om du har 10 eller 10.000 følgere er underordnet.