Kursus i LinkedIn annoncering og virksomhedsiden

Pris: 1.495 kr. ex. moms. Afholdes i 2022 fra kl. 8:30 - 14:00

Dette LinkedIn virksomhedskursus er skræddersyet til dig, der vil øge virksomhedens målrettede LinkedIn indsats, bruge annoncering og dermed gøre din virksomhed synlig hos den ønskede målgruppe direkte på LinkedIn.

Hvem kan deltage?

Kurset er for dig, der administrerer en LinkedIn virksomhedsside og som gerne vil nå længere ud med budskaberne. Om du er marketingansvarlig eller ejer af virksomheden er ikke afgørende.

Hvorfor skal du deltage?

LinkedIn er efterhånden blevet en moden og effektiv annonceplatform. Den endelige opdatering af annonceplatformen skete i februar 2019.

Hvis din målgruppe typisk er aktive erhvervsfolk, så er LinkedIn en af de gode steder at være. Vil du lære at annoncere og ramme din målgruppe med fx videoannoncering, lead annoncer eller karruselformat som du måske kender fra Facebook?

Du skal deltage, fordi du vil blive klogere på annoncemuligheder, og de forskellige muligheder en virksomhedsside giver dig adgang til.

I sidste kvartal af 2018 er LinkedIn gået live med det nye design af virksomhedsiden og her i 2019 er det (endeligt) blevet muligt at administrere en side via LinkedIns app.

På kurset kommer du til at arbejde med både virksomhedssiden og annoncering i praksis. Det er min erfaring, at de fleste lærer bedst, når de har haft “fingrene i maskinen”

Kort sagt – hvis du ønsker at gøre din LinkedIn indsats mere målbar og målrettet. Så er dette dagskursus skabt til dig.

Hvordan foregår det?

På kurset kigger vi helt lavpraktisk på hvordan din LinkedIn virksomhedsside kan opbygges og ikke mindst hvordan du måler på effekten af dine opdateringer. Der undervises og der er afsat tid til, at du som kursist tilpasser din LinkedIn virksomhedsprofil med det samme. Du skal medbringe en PC eller Mac, så du kan arbejde på din side. Der er naturligvis hjælp at hente fra underviseren undervejs på kurset.

Vi gennemgår ligeledes annonceringsmulighederne og vi dykker ned i de metoder der er til at målrette dine betalte opslag til den ønskede målgruppe. På LinkedIn kan du fx. målrette mod personers titel – så du kan ramme præcis dem du går efter.

Du behøver ikke at forstå marketingsbegreber som CPC og CPM. Tingene bliver forklaret på godt vestjysk så du forstår af måle effekten af din indsats. Både med organiske og med betalte opslag.

Inden kurset starter

Har du ikke oprettet en annoncekonto, vil du inden kurset få tilsendt en guide til at oprette annoncekontoen. (Sæt kryds I “ønsker guide tilsendt”, når du tilmelder dig)

Har du brug for inspiration til indhold, strategi og planlægning inden du deltager på kurset, så finder du her inspiration til LinkedIn plan.

Morgenmad, let frokost, masser af kaffe og vand til kurset er naturligvis inkluderet i prisen.

Agenda for kurset

  • Velkomst, morgenmad og kort præsentation af deltagerne
  • LinkedIn virksomhedssidernes opbygning og typer af opslag
  • Mål effekten – lær at forstå statistikken
  • LinkedIn Annoncering – få dit budskab længere ud med fx. video eller karrusel annoncer
  • Let frokost
  • Hands on med virksomhedssiden + opsætning af din første annonce
  • Opsummering og tak for i dag

Mød din underviser

Din underviser er Kasper Hundebøl Hamann, som siden år 2000 arbejdet med digital tilstedeværelse både på bureauer og inhouse. Kasper har siden 2014 afholdt en lang række LinkedIn kurser for bl.a. SE/Stofa, ITD, Kosmopol, Mindrocket, HK-Samdata, HK-Dansk Laborant-Forening, samt en lang række private virksomheder og netværksgrupper som fx. 2PI Local Network, Relationsfabrikken og Expand Business

Hvad siger deltagerne?

Se hvad tidligere deltagere udtaler om Kasper Hundebøl Hamanns Linkedin og Facebook kurser

Detaljer

Hvad koster det?

Prisen er 1.495 dkk ex. moms, inkl. morgenmad, let frokost og kaffe/vand.

Hvornår er det?

Foråret 2020 i tidsrummet kl. 8:30 – 14.00

Hvor skal vi være?

Stenhuggervej 7A 6710 Esbjerg V

Tilmeldingsfrist

10 dage før kursusstart

Hvorfor skal du skynde dig?

Pladsen er begrænset til 10 deltagere, så alle når at få sparring på deres LinkedIn indsats.

Husk

Du skal medbringe din egen computer (ikke tablet), Logo, video, grafik eller andet materiale du gerne vil annoncere på.

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt Kasper Hundebøl Hamann

Mobil: +45 29 92 80 29

Mail: kasper@hamann.dk

Cvr.: 36089474