Skriv godt til LinkedIn

Pris: 1.200 kr. ex. moms. 19. februar 2020 fra 8:30 - 12:30

Denne workshop er til dig, der sidder i en virksomhed, som gerne vil i gang med at skrive (gode) artikler på LinkedIn og samtidigt lære, hvordan du får artiklerne ud til de rigtige personer via den personlige LinkedIn profil.

Hvem giver det mening for?

Du er selvstændig og vil gerne publicere artikler på LinkedIn om det emne, som du er specialist indenfor, men du kan ikke rigtigt komme i gang, og du føler dig usikker på form og indhold.

Det kan også være, at du er ansat i en virksomhed, som ønsker at styrke sin tilstedeværelse via netværk og den personlige LinkedIn profil. Du skal måske stå for at producere indhold, men du vil gerne have hjælp til at komme godt i gang.

Hvordan foregår workshoppen?

Du får først en kort introduktion til LinkedIn og den personlige profil og en kort gennemgang af, hvordan man helt lavpraktisk udgiver en artikel på LinkedIn.

Herefter veksler vi mellem oplæg om målgruppe og budskab samt skriveteknik- og metoder rettet til LinkedIn samt konkrete øvelser, hvor du som deltager får lov at arbejde med din virksomheds historier med rig mulighed for sparring undervejs.

Deltagerne får efter workshoppen oplægget fra dagen samt en køreplan til at skrive godt til LinkedIn.

Du skal derfor medbringe en PC eller Mac (ikke tablet/mobil). Der er naturligvis hjælp at hente fra underviserne undervejs på kurset.

Morgenmad, masser af kaffe og vand til kurset er naturligvis inkluderet i prisen.

Efter workshoppen har du lavet en færdig eller næsten færdig artikel til LinkedIn, og du ved, hvordan du skal få dine tekster ud over rampen, så de bliver læst på LinkedIn af de rigtige mennesker.

Arrangementet afholdes af Hundebøl Hamann Aps og Kommunikation med Kant

Hvad får du?

  • Intro til LinkedIn
  • Vinkling af budskab
  • Udvælgelse af målgruppe
  • Praktiske tips til at skrive til LinkedIn
  • Praktiske øvelser samt sparring på din egen tekst
  • En ”køreplan” for den gode tekst til LinkedIn

Om underviserne

Nina Wolff ejer virksomheden Kommunikation med Kant, hvor hun får ord og budskaber til at gå op i en højere enhed. Fire år som journalist og redigerende tovholder på en redaktion har givet hende en uvurderlig fordel som freelance tekstforfatter. Hun kan spotte de gode historier i enhver sammenhæng.

Kasper Hundebøl Hamann har siden år 2000 arbejdet med digital tilstedeværelse. Han har siden 2014 afholdt en lang række LinkedIn kurser for bl.a. Lederne, HK-Samdata, HK-Dansk Laborant-Forening, samt en lang række private virksomheder som fx SE og BlueKolding, samt en række netværksgrupper.

Detaljer

Hvad koster det?

Prisen er 1.200 dkk ex. moms, inkl. morgenmad og kaffe.

Hvornår er det?

Workshoppen afholdes på følgende datoer:

19. februar 2020 fra 8:30 – 12:30

Hvor skal vi være?

Stenhuggervej 7A 6710 Esbjerg V

Tilmeldingsfrist

10. dage før kursus start.

Hvorfor skal du skynde dig?

Pladsen er begrænset til 12 deltagere.

Husk

Du skal medbringe din egen computer (ikke tablet), evt. dit C.V. og et vellignende foto af dig selv. Husk – det er dig der skal opdatere din profil.

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt Kasper Hundebøl Hamann

Mobil: +45 29 92 80 29

Mail: kasper@hamann.dk

Cvr.: 36089474