2018 Guide til den personlige LinkedIn profil

Leder du efter en 2019 LinkedIn guide?

Har du brug for at få opdateret din personlige LinkedIn profil? Her finder du en basis guide opdateret i juli 2018. Brug de knap 6 minutter og ret i din personlige profil undervejs. God arbejdslyst – og glem nu ikke at invitere mig ind i dit netværk, og fortæl mig at du har set min guide.

Min LinkedIn profil: Kasper Hundebøl Hamann på LinkedIn

Brug for mere LinkedIn viden?

Her finder du altid flere gode råd om LinkedIn

Kurser i LinkedIn

Jeg lærer personligt bedst, når jeg prøver teorierne af i praksis. Derfor laver jeg også målrettede LinkedIn kurser for virksomhedernes marketingfolk, salgsteam – eller direktøren selv. Mit primære fokus er på netværket. Det er også den måde jeg driver min egen virksomhed på, og den måde jeg ofte får nye kunder på.

Det handler om, hvordan man kan bruge sit netværk til både at skabe salg og synlighed. Hvordan man sikrer, at man er “top of mind” hos sit netværk. Andre kalder det social selling, men jeg er vestjyde og foretrækker netværk, eller det knap så vestjyske networking.

Uanset om du har brug for annoncering, optimering af den personlige profil eller en strategi for din virksomhedsside og indsatsen – så har jeg kurset til dig.

Du finder de aktuelle LinkedIn kurser i Esbjerg – eller du kan kontakte mig og få et tilbud på et skræddersyet kursus.