Om Hundebøl Hamann Aps

Jeg hedder Kasper Hundebøl Hamann og har startet Hundebøl Hamann ApS med udgangspunkt i min passion for teknologi.

Teknologien og vores ændrede adfærd på Internettet har skabt store muligheder for, at skabe mere synlighed og målbar effekt. Kort sagt, har teknologien gjort det muligt at lave forretning via sociale medier.

Det har skabt min virksomhed, hvor jeg rådgiver kunderne omkring deres overordnede digitale indsats med primært fokus på de sociale medier og online markedsføring. Jeg får dem med andre ord til at se mulighederne frem for udfordringerne. Jeg har siden år 2000 arbejdet i web- og reklamebranchen. Mine kunder siger, jeg forstår at kommunikere uden smarte it-buzzwords, så det giver mening. Ingen buzzwords, men med masser af mening – man er vel vestjyde.

Jeg samarbejder med mange dygtige folk i mit netværk, som har bevist deres kompetencer og opbygget en stor troværdighed hos mig gennem min tid i branchen. På den måde sikrer jeg høj kvalitet i de projekter, jeg går ind i.

Med andre ord skaber jeg overblikket for din virksomhed, så du – ligesom jeg – kan se lyset og mulighederne.

Teknologien er kommet for at blive, og vi har stadig kun set toppen af isbjerget.

Min historie

Min passion for teknologiens muligheder startede allerede, da jeg fik min første computer. Det var en Commodore 64, som jeg havde sparet op til længe. Med båndstation og det hele. Der var en stor dag. Jeg er født, før man talte om de digitalt indfødte, men jeg føler mig som en af dem.

Da jeg fandt ud af, at man kunne kode på computeren, åbnede en ny verden af muligheder sig for mig. Jeg lærte at kode lidt og fortsatte med det i folkeskolen. Her måtte man på biblioteket for at komme på nettet. Jeg chattede med folk uden for landets grænser, og jeg opdagede, hvor lille verdenen egentlig er.

Så fik jeg PC og modem og kom på nettet, og mine forældre måtte pænt bede om lov, når de skulle bruge telefonen. Jeg var solgt og fokuserede på engelsk på HTX for at blive endnu bedre til at læse om mulighederne. Det er trods alt der man finder den nyeste viden. Herefter tog jeg datamatiker-studiet med fokus på udvikling og projektledelse og et godt indblik i virksomheder.

I år 2000 startede jeg min karriere med en programmørstilling i den spændende og udfordrende reklamebranche.

Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg var god til at skabe overblik og flow i de projekter, jeg sad med. Det gjorde min chef heldigvis også, og jeg fik projektlederansvar for flere af de store webprojekter.

Min karriere udviklede sig i takt med, at jeg prøvede kræfter med nye job i nye byer. Hvert skridt på min vej har givet mig ny indsigt til min videre rejse.

I takt med, at verden er blevet endnu mindre, og de sociale medier efterhånden har vundet indpas hos de fleste, står det mig klart, at noget skal gøres for at bevare overblikket og udnytte mulighederne optimalt. Det kræver god og seriøs rådgivning. Derfor har jeg startet min virksomhed, så vi kan få alle med ind i det digitale årtusinde.

Praktiske oplysninger

Firmaet hedder Hundebøl Hamann ApS

Du finder kursuslokalet / mit kontor på:

Stenhuggervej 7A

6710 Esbjerg V

Cvr. nr.: 36089474.

Du kan fange mig på 2992 8029.

Presse

Her finder du logo og Pressefotos.