Pris for hjælp til virksomhedens sociale medier


Hvad koster det at få hjælp til markedsføringen på de sociale medier?

Prisen er relativ, og det handler i virkeligheden om, hvilken værdi jeg og social media indsatsen bidrager med til din forretning. Hvis du får mere relevant trafik på dit website, betyder det kroner i kassen. Hvis du via min rådgivning får opbygget en god profil på LinkedIn eller skabt en god dialog på Facebook og dermed bliver mere synlig. Så giver det flere kunder i butikken på den lange bane. Det betyder igen, at jeg har gjort mit arbejde godt og dermed er min sparring pengene værd.

Timebasis: betal efter forbrugt tid

Min timepris er 950 gode danske kr. Og du kommer langt, med få timers sparring!

Den pris er ekskl. moms, men inklusiv min konstante indsats for at holde mig, og dermed mine kunder, opdateret med den nyeste og mest relevante viden inden for min branche. Derfor er det langt fra alle mine arbejdstimer, jeg kan fakturere. Det koster selvfølgelig ikke noget at få en snak om dine muligheder, Du er velkommen på kontoret i Esbjerg til en kop kaffe og ellers kigger jeg meget gerne forbi din virksomhed til en uforpligtende snak.

Køb et klippekort og spar på timeprisen

25 timers klippekort: 19.500 DKK ex. Moms
50 timers klippekort: 37.500 DKK ex. Moms
100 timers klippekort 69.500 DKK ex. Moms

Betales ved indgåelse af aftalen. Der klippes pr. påbegyndt kvarter. Gyldigt i 12 måneder.

Lav en 6 måneders fast aftale og spar på timeprisen

Der er efterhånden en del af mine kunder, der er glade for at lave en fast månedlig aftale på social medie tilstedeværelse. Det betyder, at jeg hver måned håndterer og optimerer på deres opslag og annoncering, således at du som kunde for mest værdi for dine penge.

Du kan vælge den pakke der virker bedst for dig og din virksomhed. Du har 6 måneders binding og herefter kan aftalen naturligvis forlænges. Hvorfor bindingen? Fordi det typisk tager noget tid at opbygge din virksomheds synlighed og skabe en målbar effekt.

Pakken og indholdet sammensætter vi sammen – og timeantallet kan naturligvis også justeres efter din virksomheds behov. Bruger du ikke alle timer den ene måned, overføres de blot til næste måned indenfor bindingsperioden.

5 timer

pr. måned

Facebook

Instagram

LinkedIn

AnNoncering


4.000 DKK

pr. måned

10 timer

pr. måned

Facebook

Instagram

LinkedIn

Annoncering

Google analytics

Kvartals rapport

dashboard målepunkter7.500 DKK

Pr. måned

15 timer

pr. måned

Facebook

Instagram

LinkedIn

Annoncering

Google analytics

Kvartalvis møde

dashboard målepunkter

SEO Overvågning (50 ord)


10.500 DKK

Pr. måned

Pris for at komme i gang med sociale medier

En del af mine kunder, har i første omgang brug for at komme igang med fx. Facebook, LinkedIn eller Instagram.  Her holder jeg ofte en 4 – 5 timers workshop, som munder ud i en konkret strategi/køreplan for kundens sociale medier. Der er naturligvis forberedelse og efterfølgende tilbagemelding og opfølgning, der også bruges timer på. Samlet landet opstarten typisk på lige under 10.000 kr.

Workshop og foredrag om LinkedIn eller Facebook

Jeg har efterhånden afholdt rigtig mange kurser i både LinkedIn og Facebook, hvor kursisterne klædes på til at implementere helt konkrete tiltag i virksomhederne, som gavner bundlinjen.

Du kan læse mere om mine foredrag om sociale medier. Eller se aktuelle LinkedIn og Facebook kurser.

I tvivl om dine behov – book et uforpligtende møde

Kontakt mig og lad os få en snak om dine behov og dine muligheder. Det er naturligvis gratis og uanset hvad, garanterer jeg dig, at du får værdi af vores uforpligtende snak.