Få hjælp til annoncering på Facebook, LinkedIn og Instagram

Hvad koster det at få hjælp til at annoncere på sociale medier?

Prisen er relativ, og det handler i virkeligheden om, hvilken værdi jeg og annonce indsatsen bidrager med til din forretning. Hvis du får mere relevant trafik på dit website, betyder det kroner i kassen.
Hvis du via min rådgivning får skabt en strategi og lavet kampagner på LinkedIn eller  Facebook, der skaber nye leads, gør dig målbart mere synlig eller skaber direkte salg i din webshop. Så er det igen, penge på den korte, eller den lange bane. Det betyder, at jeg har gjort mit arbejde godt og dermed er min sparring til fulde pengene værd.

Timebasis: betal efter forbrugt tid

Min timepris er 995 gode danske kr. Og du kommer langt, med få timers sparring!

Prisen er ekskl. moms, men inklusiv min konstante indsats for at holde mig opdateret med den nyeste og mest relevante viden inden for annoncering. Defor er det langt fra alle mine arbejdstimer, jeg kan fakturere. Det koster selvfølgelig ikke noget at få en snak om dine muligheder.
Du er velkommen på kontoret i Esbjerg til en kop kaffe, online via Skype eller Zoom og ellers kigger jeg meget gerne forbi din virksomhed til en uforpligtende snak.

1:1 sparring online

Har du brug for hjælp med en helt konkret udfordring på LinkedIn, Facebook eller Instagram? Så kan du booke mig til online sparring. Jeg kan gå på din computer remote, mens vi taler over telefon/skype/zoom. Prisen er 995 kr. / time. Der betales pr. påbegyndt kvarter.

Fast månedlig aftale skaber struktur

Der er efterhånden en del af mine kunder, der er glade for at lave en fast månedlig aftale på social medie annoncering og sparring. Det betyder, at jeg hver måned håndterer og optimerer deres annoncering, således at kunderne for mest værdi for annoncebudgettet.

Læs mere om, hvordan du får en lavere timepris med marketingpakken

Hvad koster det at komme i gang?

En del af mine kunder, har i første omgang brug for at få sat struktur og retning på deres Facebook, LinkedIn eller Instagram annoncering.

Her holder jeg en strategisk workshop, som munder ud i en konkret strategi/køreplan for virksomhedens indsats på sociale medier. Og min indre nørd tænker naturligvis sammenhængen med website og øvrig annoncering med ind.

Book et uforpligtende møde

Kontakt mig og lad os få en snak om dine behov og dine muligheder. Det er naturligvis gratis og uanset hvad, garanterer jeg dig, at du får værdi af vores uforpligtende snak.

Workshop og foredrag om LinkedIn eller Facebook

Jeg har efterhånden afholdt rigtig mange kurser i både LinkedIn og Facebook, hvor kursisterne klædes på til at implementere helt konkrete tiltag i virksomhederne, som gavner bundlinjen. Vil du gerne lære sammen med andre, kan du læse mere om mine foredrag og kurser i sociale medier.

Beregn dit marketing budget

Når jeg rådgiver mine kunder, bliver jeg ofte spurgt om, hvor mange penge man skal bruge til annoncering på Facebook for at det virker. Der er selvfølgelig mange parametre at tage hensyn til:

  • Hvor stor er konkurrencen om målgruppen?
  • Hvor godt kender folk dig?
  • Hvor godt performer din shop/website?
  • Hvor gode er dine annoncer?

Jeg har lavet en lille “beta”, hvor du kan beregne dit marketingbudget til annoncering