Sådan arbejder jeg med annoncering på Social Media

Meta Ads (Facebook / Instagram / WhatsApp), LinkedIn, Snapchat, Pinterest, TikTok eller måske Display Ads? Alt starter med den rette strategi.

I nogle tilfælde flere kanaler bringes i spil – i andre kan budgettet måske sætte sine begrænsninger – eller også er målgruppen ikke aktiv nok. Det er naturligvis også forskel på om vi taler lokalt i din by, i hele Danmark, skandinavien eller fx. hele EU, New Zealand, US eller hvor dine potentielle kunder nu er aktive.

(Det kan vi selvfølgelig få et indblik i ud fra data – data fra dine nuværende statistik værktøjer, kundedatabaser – og ikke mindst de enkelte platformes annoncesystemer)

Men men men, nu handler det jo ikke kun om platformen og hvordan man agerer på de enkelte platforme – men også i høj grad af de kreative vinkler, din strategi og ja – dit budget.

Hvad er dit mål?

Hvor skal vi hen du? Altså, hvad er det reelt vi skal opnå og hvor starter vi rejsen?

Jeg er helt med på du gerne vil styrke din bundlinje – hvem vil ikk gerne det? Men måske styrkes den ved at der skabes mere awareness (Yes, det er sådan et smart ord jeg lærte da jeg var på bureau) – i Vestjylland kalder vi det synlighed

Så ja hvis vi starter helt i toppen af salgstragten og ingen reelt kender din virksomhed – så er det der vi starter

Hvem er din målgruppe?

Nu har vi fat i der hvor vi kan bringe forskellige platforme i spil. 

Målbar effekt

Alle mine kunder får hver måned eller uge en status på hvad der performer.

Alt hvad vi kan, og ikke mindst er relevant at måle på – det måler vi.

Om det den unikke rækkevidde – folk der ser 100% af dine videoer – eller vi er helt nede på bundlinjen, hvor vi måler Return on Adspend og antal salg i din webshop – det afhænger af hvad der er relevant.

Her kan du se et udsnit af de kunder jeg arbejder med