Facebook annoncering

Få hjælp til din annoncering på Metas platforme: Facebook og Instagram, eller lær hvordan du selv kan annoncere via Metas Annonceadministrator på både Instagram og Facebook.

Bedre bundlinje med annoncering

Uanset om du driver en B2C eller B2B virksomhed, så er det min påstand at Facebook Ads kan flytte din forretning i den rigtige retning. Måske er dit mål er skabe større synlighed (brand awareness) eller mere salg?

Der er mange forskellige placeringer hvor dine annoncer kan vises på Facebook og Instagram. Det er vigtigt at få udarbejdet den rette strategi for din annonceindsats på både Facebook og Instagram.

Det er selvfølgelig at tingene skal være sat ordentligt op, rigtigt målrettet og med de rete budskaber og kreative vinkler, som fanger dine kunders opmærksomhed. Du har måske hørt det omtalt som Scroll Sopping Effect?

På B2B delen er det min erfaring at den rette kombi af LinkedIn Ads og Facebook Ads kan flytte dine kunder fra iskolde til varme potentielle leads, som du “bare” skal lukke 🙂

Du kan naturligvis hyre mig og få hjælp til annoncering på timebasis, klippekort eller med en fast månedlig aftale. Det koster ikke noget at spørge, så kontakt mig endelig og få et helt uforpligtende bud på, hvordan jeg kan vækste din virksomhed med annoncering på Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Vil du gerne lære at køre dine egne Facebook annoncer?

Jeg laver ofte 1:1 sparring og hjælper marketingfolk eller virksomhedsejere med at klæde dem på til selv at sidde med deres Facebook annoncer. Ofte vælger kunderne at have mig med på sidelinjen, da mulighederne udvikler sig konstant.

Du er også meget velkommen i min Facebook gruppe med mere end 500 brugere. Her er der videoer, skabeloner, guides og du selv kan lære det step by step, hvis du har tiden og tålmodigheden til det.

Jeg samarbejder også med forskellige udbydere af kurser og holder også engang imellem målrettede kurser i Facebook annoncering i mine egne kursuslokaler i Esbjerg. Du kan naturligvis altid selv vælge at samle en flok deltagere, så skræddersyer jeg gerne et kursus der passer præcist til jeres niveau og ønsker.

Hvad siger mine kunderne?

Se et par udvalgte cases

Her kan du se et udsnit af de kunder jeg arbejder med

tibberup logo
stories logo

Hvordan arbejder jeg med Facebook annoncering?

En længere intro til hvad Facebook annoncering er for en størrelse, hvordan det virker og ikke mindst hvordan jeg arbejder med den målrettede effekt af annoncering