Ja tak, jeg vil gerne have 30 min gratis sparring

Har du fornemmelsen af, at noget i din annoncering på Facebook, Instagram eller LinkedIn kan optimeres yderligere? Eller, mangler du blot et frisk input til det kreative i dine annoncer? Så udfyld kontaktformularen, så tager jeg fat i dig hurtigst muligt, så du kan få 30 min. gratis og uforpligtende sparring.

  Bliv kontaktet

  Dit navn:

  Firma:

  E-Mail:

  Tlf nr:

  Betingelser

  Henvendelsen er uforpligtende og naturligvis 100% fortrolig. Gælder kun nye kunder.

  Dine kontaktinfo benyttes udelukkende til at kontakte dig i forbindelse med den gratis sparring. Se også Privatlivspolitik

  Jep. En vestjyde holder sit ord 🙂 Jeg tror på, at folk har lettere ved opleve mine kompetencer, end at blive solgt til. Så kan du jo selv vurdere om du skal hyre mig ind til at hjælpe dig med fx. din facebook annoncering. De gratis 30 min gælder kun en gang, og for nye kunder.
  Når du udfylder formularen, så bruger jeg udelukkende dine kontaktoplysninger til at kontakte dig i forhold til at aftale sparring og du vil ikke modtage salgsmails eller salgsopkald.

  Det du kan “risikere” at se er annoncer for min virksomhed på de forskellige social medier, hvis du altså har godkendt marketing cookies. De annoncer bliver til på baggrund af en pixel, der kører en såkaldt retargeting til dem som fx. har besøgt denne side, eller udfyldt formularen. Jeg kan ikke se hvem du er, men den social media kanal der sendes pixel data til har et “ID” på dig så de kan vise dig annoncer. Det håber jeg, at du allerede udnytter i din forretning – ellers kan du bruge de 30 min på at få et input til at udnytte det. Det er klart de lavest hængende marketing frugter.

  Her kan du se et udsnit af de kunder jeg arbejder med

  tibberup logo
  stories logo