Få hjælp til annoncering

Få hjælp til virksomhedens annoncering på Facebook, LinkedIn og Instagram

Kampagner og overblik hver måned fra 5.495 kr.

Du kan naturligvis købe min hjælp på timebasis. Timeprisen er 1.295 kr. Laver du i stedet for en fast månedsaftale med mig, så sørger jeg for din virksomheds annoncering på fx. Meta eller LinkedIn.

Sammen definerer vi strategien og din retning, dine mål og opsætter målepunkter vi kan styre efter.

Du kan vælge den pakke der virker bedst for dig og din virksomhed. Du har 2 måneders opsigelse + løbende måned. Hvorfor opsigelsesfrist? Fordi der typisk ligger en del tid i opstarten af de første kampagner, få samlet materiale sammen og gjort det kreative klar + teknisk opsætning og adgange. Og så er annoncering (desværre) ikke bare en “Sæt op og få kunder” – det er en langsigtet investering i øget synlig og dermed målbar effekt.

Med andre ord er annoncering ikke noget man “bare lige” gør. Det tager typisk noget tid at opbygge kendskab til din virksomhed, få gjort den synlighed og skabe en målbar effekt. Nogle gange tager det måneder, andre gange kan en minimal kampagneindsats skabe en høj return on ad spend, hvis fx. din webshop allerede har god trafik og annoncer via fx. Google Ads. Her har jeg et super samarbejde med Marketeers Monday

En månedsaftale giver dig mere tid til vigtigere opgaver

Helt praktisk, så giver min hjælp dig tid til, at du kan koncentrere om de opgaver du er bedst til. Så sørger jeg for alt fra:

  • LinkedIn Annoncering
  • Facebook Annoncering
  • Instagram Annoncering
  • Overblik via ugentlig eller månedlig rapportering og et LIVE dashboard med dine vigtigste målepunkter. Helt transparent, så du kan følge med i performance.

Jeg har en dyb teknisk indsigt, som betyder at jeg let kan sætte mig ind i nye platforme. Mine kunder siger, at jeg gør det tekniske let forståeligt for dem og er meget proaktiv. Jeg er jo vestjyde, og tingene behøver ikke blive gjort mere kompliceret end højest nødvendigt.

Det er en god idé, fordi?

  • Du får ro i maven, når jeg holder øje
  • Du får hver måned en “nede på jorden” gennemgang af dine målepunkter
  • Du kan altid ringe og få sparring
  • Du undgår at fastansætte en medarbejder (Du sparer feriepenge, computer, software og dage med sygdom)
  • Du kan altid skrue op for annonce budgettet og indsatsen
  • Jeg har kunder fra mange forskellige brancher – og derfor har jeg altid en bred opdateret viden

Mål og få mere af det, som fungerer

Udfordringen med markedsføringen er, at det før har været svært at måle på hvilken del af din markedsføring der virker. I dag er ressourcerne typisk knappe og derfor er det endnu vigtigere at måle og evaluere på de indsatser, man igangsætter, for at vide hvad der giver værdi for dine kunder og dig. Det er den værdi, jeg hjælper dig med at måle på, og gøre mere effektiv.

Der er naturligvis mange parametre at måle succes på, og jeg hjælper dig med at definere målepunkterne. Om du måler på de kontakter der ringer til dig, tilmelder sig dit nyhedsbrev, udfylder din kontaktformular eller køber direkte i din webshop er for mig mindre afgørende. Min tilgang er, at får du al din trafik ledt forbi dit website – så kan du (med min hjælp) måle på hvad der virker – og så kan du gøre endnu mere, af det der virker, og dermed få mere værdi for dine marketingkroner.

Klippekort er også en mulighed

I “gamle dage” på bureauerne lavede man årsaftaler. Så kunne bureaet bedre planlægge året ud og kunden kendte budgetter og investeringen hvert år. I disse tider ændrer verden sig løbende og det er vigtigt at kunne omstille sin markedsføring hurtigt, og derfor er det en fordel at have dedikeret tid til det. Det er med andre ord en fordel at købe timer på forkant (og du sparer lidt på timeprisen), så ved du, at jeg har dedikeret tid til jeres virksomhed. Klippekortet betales up front, og det gælder 12 måneder fra den dag du køber det. Der “klippes” per påbegyndt kvarter.

10 timer 9.995 kr. 

25 timer 23.495 kr.

50 timer koster 39.995 kr.

100 timer koster 74.995 kr.

Lav en aftale med mig

Jeg ved nemlig, at det kræver meget tid at holde sig opdateret på de digitale indsatser, der giver mest værdi og tiltrækker de mest relevante besøgende til websitet. Samtidig er man nødt til at prioritere sine indsatster og tid.

Jeg har arbejdet siden år 2000 med digital tilstedeværelse. Jeg lever af at være opdateret og vide, hvad der virker.

Det jeg ikke ved, ved mit netværk

Det betyder, at jeg altid bringer netop de kompetencer i spil, der er brug for. Uanset om det er video til et opslag på Facebook, laves lækker grafik, eller en god tekst, så kan jeg til enhver tid trække en specialist ind i projektet, selvfølgelig til den rigtige pris. Så kan du koncentrere dig om kunderne og følge op på de nye leads, som den digitale tilstedeværelse har givet.

Kontakt mig helt uforpligtende.

Vil du skabe støre synlighed og målbar effekt på de sociale medier? Jeg giver gerne en kop kaffe på kontoret i Esbjerg, eller kigger forbi til en kop kaffe hos dig, hvor vi kan få en dialog om, hvad der kunne virke bedst for dine kunder, din virksomhed og dig, når vi taler markedsføring på sociale medier.

Kontakt mig

Her kan du se et udsnit af de kunder jeg arbejder med