Kursus i Facebook annoncering, LinkedIn annoncering eller?
Mangler du en foredragsholder til at inspirere eller undervise i brugen af sociale medier?


Kurserne kan naturligvis foregå online

I en tid hvor vi ikke kan mødes fysisk eller hvor vi blot vil undgå at bruge “spildtid” i bilen er det naturligvis også muligt at afholde både kortere og længere kurser online. Det hele foregår via Zoom, hvor alle deltagerne kan se skærmen og være med på webcam og deltage aktivt i undervisnigen.

Har du brug for 1:1 sparring eller længere oplæg, så tøv ikke med at kontakte mig.

Både åbne og virksomhedstilpassede kurser

Jeg afholder både åbne kurser, hvor alle kan melde sig til samt foredrag og workshops om både Facebook strategi og Facebook/Instagram annoncering.

Jeg holder også LinkedIn kurser om LinkedIn om annoncering på LinkedIn. Det tager selvfølgelig udgangspunkt i virksomhedens eksisterende organiske indsats. 

Jeg holder også kortere inspiration oplæg om online markedsføring og sociale medier. Mit fokus er typisk på, hvordan man som virksomhed kan gøre sig selv mere synlig, troværdig og dermed skabe større bundlinje med målrettet trafik til sit website eller webshop.

Det gør jeg fordi jeg brænder for mulighederne i netværk. Både de sociale og de fysiske. Jeg vil gerne have andre til at se lyset. Mine kursister siger, jeg forklarer det på godt jysk og på et niveau, hvor alle kan være med – uden brug af smarte buzz words.

Du kan se min video, hvor jeg fortæller lidt mere + høre hvad et par af deltagerne siger fra en LinkedIn Hands on workshop.

Book et skræddersyet kursus i Facebook eller LinkedIn?

Har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan sammensætte enten et skræddersyet LinkedIn kursus eller et Facebook kursus til jeres virksomhed, så Kontakt mig, og lad os få en snak om jeres behov.

Brug for 1:1 strategisk sparring?

Jeg har flere og flere virksomheder, der har brug for den strategiske sparring omkring den digitale indsats. Hvilke sociale medier skal de være på? Hvor meget skal de annoncere for? Hvordan er koblingen til hjemmeside og øvrig markedsføring. Eller – hvordan kommer vi et skridt videre med vores paid social media indsats. Her hjælper jeg også gerne på timebasis.

Er I flere der vil vide mere?

Kan du samle minimum 8 deltagere, kan de “åbne” kurser også afvikles hos dig/din virksomhed – så sørger du blot for at samle de relevante virksomheder der skal inspireres. Det kan naturligvis også foregå online

Aktuelle åbne LinkedIn og Facebook kurser

Pt. Har jeg ingen åbne kurser i annoncering på Facebook. Jeg henviser til min gruppe omkring Facebook annoncering og strategi.

Kursus i LinkedIn Annoncering i Esbjerg den 25. Januar 9 – 12 (flere datoer følger i 2024)

 

Hvad koster det at hyre Kasper Hundebøl Hamann ind til et kursus?

Det tager tid at forberede og skræddersye et kursus/foredrag til en specifik målgruppe eller specifikt til jeres virksomhed. Derfor skal man udover selve tiden der bruges på dagen også afsætte tid til at gøre foredraget knivskarpt. Jeg skal koge 24 års viden og erfaring ned til 1/2 – 1 dags viden.

1 times inspirations “peptalk” koster 5.000 kr. ex. moms

Et ½ dags kursus koster 8.500 kr. ex. moms

Et heldags kursus koster 12.500 kr.

Og så kommer der tid til transport, hvis ikke vi skal holde det hele over Zoom. Tag endelig kontakt, så kan jeg målrette et kursus specifikt til jeres virksomhed

Kan jeg ikke bare købe en times sparring?

Du behøver selvfølgelig ikke booke et helt kursus, flere at mine kunder bruger mig også på timebasis til at forstå og udfordre deres eksisterende bureau. De siger jeg forklarer tingene “på godt jysk”

Her kan du se et udsnit af de kunder jeg arbejder med