Cases: det siger mine kunder

Tak fordi du kiggede forbi min side med cases. Jeg forstår det godt – jeg anbefaler også mine kunder, at skilte med deres referencer. Vi vil jo alle sammen gerne vide om dem vi handler med også leverer det ønskede.

Derfor –  finder du udvalgte cases, som jeg gennem min tid som selvstændig, har haft fornøjelsen af at samarbejde med. Ud over referencerne her, så har i min tid på forskellige bureauer arbejdet med rigtig mange forskellige brands og virksomheder. 

Qubiqa

Qubiqa producerer maskiner til isolerings- og produktionsbranchen. Virksomheden havde to udfordringer, som de bad Hundebøl Hamann om hjælp til. Den første var, at de gerne ville bruge annoncering til at blive top of mind hos en ny kundegruppe. Den anden var, at de gerne ville have flere kvalificerede ansøgere til stillinger som smede og montører.

Læs hele casen om Qubiqa og annoncering på LinkedIn 

Sports Connection ApS / SKECHERS

Sports Connection får hjælp med annoncering på Facebook og Instagram. Målet er at øge brandkendskabet til Skechers i hele Norden og at øge top- og bundlinje i både online-salget og de lokale butikker.

Læs hele casen omkring annoncering for Skechers brandet i norden

Tibberup Høkeren

En specialbutik med et bredt produktsortiment kombineret med webshop har fået hjælp til at sælge mere på både webshop og den fysiske butik med annoncering på bl.a. Facebook, Instagram og Google Ads.

Læs hele casen om annoncering for specialbutikken Tibberup Høkeren

Garna

De bedste resultater til Garna skabes med målrettet annoncering på Facebook og troværdige tekster. Læs hele casen om Facebook annoncering for Garna

Musikhuset Esbjerg

Hundebøl Hamann er livlinen som Musikhuet Esbjerg kan trække på og få et kvalificeret svar. Du kan læse hele Musikhusets case